Hej! Jag heter Sofia Söderlund och det är jag som driver W by Sofia!

 

För att berätta min historia som bröllopskoordinator, måste jag backa tillbaka tiden till 2008. Det var året jag själv stod brud och arrangerade mitt och min mans drömbröllop.

Under resans gång fann jag att min stora passion är att skapa oförglömliga bröllop och fester och att jag dessutom hade fallenhet för det. 

Så jag följde mitt hjärta. 2009 fick jag min certifiering som  bröllopskoordinator från Bröllopsakademin med högsta betyg. Jag är en av sju i Norden certifierade bröllopskoordinatorer. Nästa naturliga steg blev att skapa W by Sofia, som jag drivit sedan 2009. 

Idag jobbar jag med de allra bästa och kunnigaste leverantörerna inom branschen.

Jag kan verkligen skatta mig lycklig! Varje dag får jag göra det jag älskar; att skapa dina drömmars bröllop!

Jag får aldrig nog av att höra mina kunders kärlekshistorier. De är en stor inspirationskälla för mig i mitt arbete.

 


 

om w by sofia

W by Sofia finns för att hjälpa dig att fira ett av ditt livs allra bästa händelser; ditt bröllop. Och det vill jag göra det på det allra bästa sätt jag bara kan. För mig är det viktigt att du som kund känner att du är mitt absoluta fokus och att jag lägger ner omsorg i varje liten del av processen. Jag vill skapa ett bröllop som du bara älskar, en upplevelse som du kommer minns med glädje lång tid framöver. Inget gör mig gladare än när jag får höra från mina glada och nöjda kunder att de älskade resultatet lika mycket som jag.

Jag skulle älska att få jobba med dig, så slå mig en signal på 070-814 44 02  eller kontakta mig här.  

 

 

w by sofia står för

KVALITET

Jag vill att du ska få bara det bästa. Jag lämnar aldrig något åt slumpen utan ger alla detaljer högsta prioritet. Jag jobbar bara med de mest välrenommerade leverantörerna i branschen.

 

UNIKHET

Jag skräddarsyr ditt bröllop efter dina önskemål och behov, för att du ska få just det bröllop du alltid drömt om.  Jag skapar bröllop med känsla, personlighet och stil. 

SÖMLÖSHET

Mitt mål är att erbjuda mina kunder en känsla av helhet och samlad kompetens. Tillsammans med mina leverantörer skapar vi fantastiska upplevelser och vi gör det sömlöst och med en positiv känsla.

KREATIVITET

Jag har idéerna för att göra ditt bröllop till den mest speciella och unika upplevelsen. Jag lägger ner själ och hjärta för att  du ska få det perfekta bröllopet. Jag vill att du ska älska det färdiga resultatet lika mycket som jag.