2.png

helt unikt

LÅT MIG FÖRVERKLIGA DITT DRÖMBRÖLLOP! 

 

Varje bröllop grundar sig i en alldeles egen unik kärlekshistoria. Jag vill hjälpa att fira er kärlek på det mest unika, fantastiska och speciella sätt.  Genom att du anlitar mig och mitt företag W by Sofia lägger du ditt bröllop i trygga händer. Jag tar hand om allt och ser till att det blir precis som du drömt om. Jag är din guide och rådgivare under hela bröllopsplaneringen. Jag har branschkunskapen, nätverket, idéerna och förmågan att skräddarsy ditt bröllop. Du ska få ditt drömbröllop – jag ser till att det blir så! 

Kontakta mig för en kostnadsfri konsultation!

 

 

 

flexibelt 

JAG HJÄLPER DIG I ALLT ELLER I DET LILLA! 

BRÖLLOPSKOORDINATION

Du lägger ditt bröllop i mina trygga händer. Jag tar hand om hela bröllopsplaneringen och skräddarsyr ditt drömbröllop utifrån dina önskemål. Du avgör om du vill att jag ansvarar för hela bröllopsplaneringen eller delar av den.

ETT KOSTNADSFRITT MÖTE

På vårt första möte informerar jag om hur jag arbetar med bröllopsplanering och vad jag kan göra för dig som bröllopskoordinator. Tillsammans diskuterar vi önskemål, behov och idéer.

FRIERI

Det är med frieriet som kärleksresan börjar på allvar och det är viktigt att ditt frieri blir något alldeles extra och oförglömligt. Jag hjälper dig gärna med att skapa ett frieri som känns unikt för dig och din tilltänkta.

BRÖLLOPSKONSULTATION

Jag rekommenderar bröllopskonsultation åt dig som vill utföra bröllopsplaneringen på egen hand. Du får konsultation genom telefonsamtal och e-postmeddelanden ända fram till din bröllopsdag. Jag förmedlar kontakter utifrån dina önskemål.

 

 
 

är vi rätt för varann?

 

Om du funderar på om jag är den som ska få äran att arrangera ditt bröllop, så här vet du om jag är rätt: Om du uppskattar det unika och känslan för små detaljer, om du vill att er bröllopsdag ska spegla er unika kärlek till varandra , då är jag en perfect match. 

Hör av dig till mig här och berätta om dina idéer och drömmar, så kan vi prata om hur jag kan skapa det där personliga och speciella bröllopet ni drömmer om. 

Bor ni på annan ort? oroa er inte! jag hjälper par runt om i hela Sverige.